news



Dumb blonde shampoo/ TIGI BEDHEAD
Dumb blonde conditioner/ TIGI BEDHEAD
Absolut repair cellular balsamspray/ LORÉAL PROFESSIONAL


handcreme med doft av papaya/ NATUVIVE
läppcerat/ ACO
salva mot finnar/ ACNICYL


3 stycken engångsansiktsmasker/ FORMULA 10.0.6

tja. som ni märkte blev det ingen mer bloggning igår, jag blev för trött! men nog om ursäkter nu. idag har jag varit i skolan som vanligt med veronica, vi hade först frisörteori mellan klockan tio och elva. våran frisörlärare marianne pratade massor om blonderingar, ljusfärgningar m.m. det var väldigt intressant, och jag tror att jag faktiskt lärde mig något för en gångs skull! sen hade vi lunch och då tog jag och veronica bussen till stan, vi gick först in på h&m där veronica köpte ett par nya skor, en väska och örhängen! sen vidare till åhléns och även till apoteket. efter det tog vi bussen tillbaks till skolan och hade engelska en timma. vi gjorde någon hörövning och jobbade sedan vidare lite i boken. efter skolan tog jag tåget hem och hämtade mitt paket på ica som hade kommit från bangerhead.se! hm, sen inget mer. nu ska jag in i duschen och prova mina nya hårprodukter från TIGI Bedhead. det blir spännande eftersom jag ärligt talat aldrig har provat det märket förut ;) - vi hörs nog sen!

helform & ökade längder


hej på er allihopa, idag är jag hemma riktigt sent från skolan
både för att jag slutade klockan fyra och pga. signalfel på tåget, det sista var väldigt onödigt måste jag säga! men iallafall så började jag klockan 9:10 imorse och då hade vi engelska, sen svenska, lunch (@donken med veronica) & sen hantverksteknik i skolans frisörsalong hela eftermiddagen! först hade vi en liten genomgång på den skulpteringen som vi skulle klippa. nämligen ökade längder, jag hade nästan inget hår kvar på någon av mina dockor så jag fick en ny. och det var en herrdocka den här gången, med skägg! så jag började med att klippa helform på den och sen ja, ökade längder! :) kisses ♥

no headline

hej på er mina favoriter! nu har jag och william nyss sett klart på en skräckis som han ville se, det känns inte riktigt som att det var min typ av film eftersom jag utan tvekan gillar komedier mer. som den filmen vi såg i förrgår, "a very harold and kumar christmas", haha.. men iallafall till middag idag åt jag en kebabtallrik, sen har jag bland annat kollat på så ska det låta och nu ska jag snart krypa ner i sängen. jag slutar klockan fyra imorgon, superkul verkligen! något som är bra är iallafall att vi har hantverksteknik hela eftermiddagen, jag läste på veckoplaneringen som vi fick i måndags och där står det "skulptering - ökande längder + terminologi & skiss". vilket betyder att vi ska klippa upp ett hår och sen rita och skriva hur vi har klippt! i vilken vinkelgrad osv.
men nu ska jag borsta tänderna och tvätta ansiktet! :)
så godnatt ♥

15:43

good afternoon gorgeous! jag vaknade runt tre vilket jag verkligen hatar eftersom jag måste gå upp sju imorgon bitti. jag vet redan nu att jag kommer ha svårt att somna ikväll.. men det är bättre att vara uppe och vänta tills man blir trött då istället för att ligga i sängen vaken och bara typ ligga och tvinga sig själv att sova om man nu inte kan de! aja, idag ska jag bara ta det lugnt. tur det.
men jag ska gå och äta något och duscha nu :) vi hörs senare ♥

lördag

hej alla mina fina läsare, förlåt för att jag inte har skrivit tidigare men jag har gjort lite annat, jag var hemma nyss ett tag när min lillebror albin hade födelsedagskalas med sina kompisar! min mamma och låtsatspappa bjöd på först hamburgare och pommes frites och sen chokladpudding, chips, godis, ostbågar & popcorn! jag var ju tvungen att vara hemma då en stund liksom ;) dessutom fick jag ta med lite chips och popcorn hit till william, samt krusbärscider! hihi, mys! men ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon, pussar ♥

golden hair inspiration


mitt hår är ju så grymt slitet på grund av alla blekta slingor jag har i,
and i know that. och nu börjar jag få en fet utväxt igen! jag har inte slingat håret sen innan sommaren någon gång, thank god att jag är naturligt blond, alltså inte sådär platina men ja! jag vet ärligt talat inte hur jag ska göra, men det jag funderar på är att bli guldblond.. och kanske lägga i några blonda slingor i överhåret, dessutom är min dröm att ha ett riktigt långt och välvårdat hår! så jag funderar på att göra så mitt hår blir något i den här stilen :)
vad tror ni om det? ♥

moraberg

hej allihopa, nu har jag precis kommit från skolan. vi började dagen med demokratitid/klassråd ute i moraberg klockan 11:15, dom flesta var lite confused och visste inte vilken sal vi skulle vara i eftersom vi aldrig har haft lektion där förut.. alltså min skola är uppdelad på två olika ställen i södertälje även fast skolorna heter samma sak. vi frisörer och stylisterna går i ett hus bredvid gamla täljegymnasiets lokaler, och dom som går hotell/resturang- eller byggprogrammet går typ i moraberg. iallafall så hade vi demokratitid/klassråd där med gerd, vi fick våra nya scheman och lite sånt. sen går ju bussarna till och från moraberg bara varje halvtimme så jag tog en promenix till skolan med joli och diana! det var så kallt så det var ju inte värt att vänta liksom! sen hade vi matte med kerstin som vanligt och slutade vid tvåtiden. aja, nu ska jag ta en dusch & äta något, vi kanske hörs lite senare ♥

hur jag rengör och återfuktar min hy varje kväll


jag tänkte visa hur jag rengör min hy på kvällarna,
får hela tiden frågor om sminktips, hårproduktstips och rengöringsprodukter m.m. så here we go.

1. ögonskugga, eyeliner/kajal och mascara tar jag bort med hjälp av biotherms "biocils waterproof eye makeup remover - effet anti chute". denna ögonsminksborttagning finns att köpa på bland annat donnabeauty.se. tillsammans med den använder jag mig utav bomullspads som finns att köpa på både ica och kicks.
2. jag rengör huden från bare minerals foundation, rouge och smuts med "on a clear day - oilfree foaming acne cleanser" från philosophy som för oss svenskar oftast är enklast att köpa direkt från deras hemsida.
3. för att återfukta huden använder jag mig av en ansiktscreme från bare minerals som finns att köpa på bland annat donnabeauty.se.

bangerhead

jag beställde ju mitt rosa Loréal lumino contrast-shampoo som innehöll 1500 ml och ett Matrix color care-kit till mamma i julklapp på bangerhead.se! vilket betyder att jag nu har fått en bonus på 100:- om jag köper för mer än 500:-, jag tänkte ändå beställa hem ett nytt balsamspray och något bra shampoo så det va ju perfekt! :)
här ser ni godbitarna som jag har klickat hem för bara 448:- totalt :D


♥ TIGI Bed Head Colour Combat Dumb Blonde Shampoo, 750 ml

Blekt hår behöver rätt behandling och detta schampo fyllt med vårdande ämnen som förbättrar hårkvaliteten i blekt och behandlat hår. Låt den nya Colour Lockdown Technology utföra underverk och tillföra håret ett nytt sunt liv.

♥ TIGI Bed Head Colour Combat Dumb Blonde Conditioner, 750 ml

Skydda ditt platinablonda hår med en blandning av vårdande ämnen för att balansera blekt och behandlat hår. Dessutom ger Colour Lockdown Technology skydd mot färgförlust så färgtonerna håller sig starka.

L'Oréal Absolut Repair Cellular Leave-in Spraylotion, 125 ml

Håret repareras och förblir mjukt och lätt samt lättare att föna. Fördelas jämnt över håret utan att kännas fet i konsistensen.

(det som står om varje produkt är kopierat från bangerhead.se)


på varje frisörs önskelista?

åh, vad jag vill ha dessa örhängen. de är så fina och visst beskriver dem mig rätt fint? en sax, that's my thing liksom. man kanske skulle ta och klicka hem ett par? dom i mitten kan du köpa här.


torsdag


godmorgon, jag har provat att ringa till rektorn två gånger nu
men han svarar såklart inte. jag kommer ju bara till skolans växel.. aja, vad gör man? imorgon har jag skola mellan klockan 11:15 och 14:05 så det är ändå rätt chill faktiskt! jag har iallafall vaknat för en stund sen och ligger i williams säng och myser med honom och hans familjs katt missan, men nu blir det frukosttime! ♥

21:18


bodylotion/ BARNÄNGEN
en riktigt fet salva som mamma säger ska vara bra för mina torra och spruckna händer/ HELOSAN
plasthandskar (som jag ska använda när jag tvättar håret med silvershampo för att slippa torka ut händerna ännu mer, dessutom brukar dom ärligt talat bli lite lila!)/ MARIA?

hej och förlåt för dålig uppdatering under dagen, men nu tänkte jag skriva lite snabbt! jag har varit ledig idag också och är det imorgon med. men imorgon tänker jag faktiskt ringa till min rektor och fråga om han kan hjälpa mig med att hitta någon bra salong som jag kan praktisera på! jag vet att det finns huuuur mycket frisersalonger som helst men det är svårare att hitta än vad vissa kanske tror.. men iallafall, nu har jag nyss varit på hemköp en sväng och handlat lite små men nödvändiga saker för min otroligt torra vinterhud! kisses and hugs ♥

mari floral dress






studiedag


nu är jag hemma hos william igen, har varit hemma hos mig en stund
. jag tog en dusch och sedan sprayade jag med min blondspray från John Frieda på utväxten för att sen föna det med varmluft med hjälp av min nya hårfön som jag fick i julklapp! det är nämligen så att sprayen ska ljusa upp håret med hjälp av just värmen från fönen. jag vet inte riktigt än om det funkade eller om det är en bluff så det återstår att se, jag ska spraya med det några gånger till sen kanske jag skriver en recension om den eller liknande? :)

folieslingning


bilden är lånad från google.se

hello darlings, jag orkade inte blogga
något mer igår efter skolan som ni kanske märkte, jag slutade klockan 16 och sen var jag hemma typ 17:20! vilket är ganska sent enligt mig, sen duschade jag och åt middag och massa, hihi. några lyckligt lottade i min klass (bla. jag) har ju börjat i FR2 (andra frisörtvåan) så vi hade lektion med dom för första gången igår eftermiddag! det va väl helt okej, vi gjorde folieslingor i salongen! det gick bra, men det är så jobbigt att inte använda riktig färg i foliepaketen, vi penslar fortfarande på med shampo/balsam men det glider ju ner så lätt! det är säkert för att det är mer ekonomiskt för skolan.. men vad vet jag? ;)
aja nu orkar jag faktiskt inte skriva mer för jag har sån fruktansvärd huvudvärk, ♥

opi nail-lacquer

godmorgon, ni kanske undrar vad jag gör uppe redan nu? jag ska ju inte gå till tåget förrän om två timmar. jag vaknade för en liten stund sen, och tänkte att det inte är någon idé att somna om för att sedan sova så kort tid :) dessutom tänkte jag klämma in ett litet blogginlägg eftersom jag inte skrev någonting alls igår! igår kväll så målade mamma mina naglar eftersom jag har så svårt för att måla dom själv, speciellt med vänstra handen eftersom jag är högerhänt, haha.. vilka problem jag har! och jag kan ju passa på att tala om för er vilket nagellack jag bär, det kommer från märket OPI och är i färgen Strawberry margarita! nagellacket finns att köpa på blandannat nelly.com, jag vet att det märket är lite av det dyrare but I think it's totally worth it! det sitter riktigt bra, finns i så många underbara nyanser och har så häftiga namn! här kan ni se vilka färger av OPI's nagellack jag äger om ni är intresserade ;)

och jag kan ju tillägga att de sista nagellacket var fel men jag orkade inte skicka tillbaks det och hålla på!
jag hade egentligen beställt ett som hette Japanese rose garden..


men nu ska jag äta något frukostliknande, sminka mig och lite sånt sen åka till skolan! i'll blog you later readers :D
pusspuss ♥

emiliawiderstrom at instagram

hello buddys, jag sitter i williams säng nu och försöker hitta någon bra film som vi kan se ikväll. har någon av er något bra förslag? jag vet att ett inlägg med endast text inte är så kul, men har jag inget att ta bild på får det bli som det blir. idag var också william ute och övningskörde en sväng, vi får väl se när det börjar för min del! men jag känner inte att det är prio ett just nu. iallafall, nyss har även jag och my dear ätit tacos, och strax ska vi gå ner till hemköp en snabbis och köpa lite gott! hihi, puss sålänge ♥

ordered

good evening folks, just nu sitter jag här med min söta pojkvän. vi vaknade ju ganska sent idag (runt kl. 15) sen gick jag och duschade, och sedan var jag hemma och åt middag och hade fredagsmys med familjen. det är lite därför jag inte bloggat så mycket, de tog sin lilla tid helt enkelt! hihi. men jag ska försöka blogga något mer imorgon. nu ska jag strax gå och borsta tänderna sen kanske se en film med älskling innan vi somnar, vem vet? men godnatt på er så hörs vi imorgon ♥

PS. jag har beställt hem ett nytt iphone-skydd/skal :)
jag har ju ett tuggummirosa silikonskydd på min iphone 4 som mamma köpte till mig för ett tag sen, men det åker av så fort jag tar upp luren ur fickan.. dessutom vill jag ha ett skydd/skal som också täcker knappen.
så ja, det här ovanför kommer förhoppningsvis ramla ner i min brevlåda någon gång under nästa vecka!

friday, i'm in love

god eftermiddag alla läsare, jag är ledig ännu en fredag i brist på praktikplats. hihi, annars så har jag och william nyss gått upp, vi är själva hemma hos honom idag eftersom hans familj nyss åkte till värmdö för att fira hans kusin hampus som fyller 10 år :) nu ska jag strax hoppa in i duschen sen ska vi bara ta det lilla lugna i think, ikväll ska vi nog gå hem till mej och äta hemmalagad pizza :D hihi, juste! i förrgår klippte jag williams 3-årige lillebror samuel :) jag vet inte riktigt hur det blev, han ville ju inte riktigt sitta still ;) men han fick betydligt jämnare toppar iallafall! pussar ♥

lottoff.se

godmorgon allihopa! nu har jag nyss vaknat, är ledig idag men jag orkar inte sova bort hela dagen ändå, hihi. idag ska jag nog inte göra något speciellt vad jag vet, borde ringa eller gå till någon salong och fråga om praktikplats? men vi får se hur det blir med det! jag kanske skriver mer senare, love ♥

juste! jag kan ju ta det i samma inlägg, idag fick jag tips om en sida som man kan beställa hem massvis utav frisörgrejer på, lottoff.se heter den :) klart man vill beställa hem en hel del, men jag känner att jag är i extra behov utav detta:


extra clips, klipp- & färgkappa, självhäftande spolar, rundborste, färgkam, färgset, hölster

because i'm worth it


de lilla jag köpte inne på åhléns idag.
foundationborste "full coverage face brush" /BARE MINERALS

hej på er fina läsare, då var ännu en dag i skolan avklarad och som tur är var jag inte tvungen att stiga upp så early in the morning as i usually do? jag tog nämligen 10:30-tåget idag med veronica och malin, sen åkte vi till södertälje syd och bytte till buss där mot centrum! sen gick jag och veronica runt i lite affärer på stan och käkade på vårat nya stammisställe, eller med andra ord donken♥ när vi hade ätit klart våran lunch (som bestod av pommes & cola) tog vi bussen till skolan! sen hade "klassen" möte med rektorn klockan 13:30, då fick vi veta lite om hur det kommer se ut framöver! och jag, veronica & ida kommer få börja i den andra frisörtvåan :D :D wiiiee, det kändes verkligen som att en tung sten föll från hjärtat. vi var nästintill livrädda för att behöva gå i ettan! :)
men vi hörs, ni får ha en bra kväll sålänge ♥

frisörlektion

image description

jag sitter i skolan nu med ida och veronica, vi har inte så överdrivet kul om man säger så.. vi var framme i skolan strax innan halv nio sen trodde vi att rektorn skulle prata med hela "klassen" direkt då eftersom han sa det i torsdags. men nehe? sen skulle vi tydligen ha vanlig frisörlektion med caroline tills rektorn kommer, så veronica plattade mitt hår :) typ ingen orkade göra nånting för alla var/är på så dåligt humör men nu har vi lunch iallafall sen börjar vi tolv igen, jag har ingen aning om vad vi ska göra då! men jag antar att vi ska sitta och vänta på rektorn i två timmar till eftersom han sa att han ska komma kl 14! i love my life

see you ♥


menstrual pain and waterleakage

hej på er, just nu hatar jag att vara tjej eftersom jag har fetaste mensvärken, det är lite därför det varit så dålig uppdatering de senaste dygnet! typ. igår kväll kan jag ju annars berätta att det inte fanns något vatten i vårat område pga en vattenläcka nere vid hemköp, så det fanns varken varmt eller kallt vatten i kranen där ett tag! men vattnet kom tillbaka fortare än jag trodde så det var ju bra :) idag vaknade jag och min älskling senare än det va tänkt, runt 15:30! vilket inte är så bra eftersom vi både måste vakna runt kl 6:00 imorgon bitti.. aja vi får väl se när vi somnar ikväll! imorgon måste jag vara i skolan halv nio för då ska hela "klassen" träffa rektorn och se hur allt blir med allt, men ha en fin söndagskväll allesammans så hörs vi! ♥

ps. jag gjorde en ny header lite snabbt där de står "be yourself, people will not like you anyway" och är en bild på kate moss.
vad tycker ni?
:D

silvertips!


good morning readers, jag har nyss vaknat och ätit två mazariner och druckit loka päron till frukost.
inget jag är speciellt stolt över men vem orkar vara perfekt alltid? idag är min mamma och några av mina syskon hos frisören och klipper sig. jag behöver egentligen också klippa mig, men jag orkade inte gå upp till klockan 10:30 en lördagmorgon, då ligger jag hellre med min underbara pojkvän i sängen och sover! hihi. men mamma skulle boka en ny tid till mig! jag behöver även slinga min utväxt eftersom jag inte gjort de sen innan sommaren, alltså jag vet inte hur jag ska göra. jag vill vara riktigt blond men inte slita för mycket på håret. jag är ju blond naturligt men inte sådär askblond som jag vill vara utan min naturliga hårfärg har mer en guldig, varm ton. det jag gör är att tvätta håret med Loréals silvershampo ungefär varannan dag och låter det sitta i ca. 5 minuter. det funkar bra för mig iallafall! :) här ovanför får ni lite tips på olika silvershampon, jag har däremot bara testat Matrix, Loréal & KMS av dessa och jag har absolut inget negativt att säga om någon av dom! det gäller att pröva sig fram för att veta vilken sort som passar en själv ;)
vi hörs senare ♥

om ni har testat något av dessa silvershampon, kommentera och berätta gärna vad ni tycker om dom :)

some clothes


nu under kvällen har jag varit hemma hos mig och ätit tacos,
är hos William nu igen. eftersom vi bor grannar så blir det ett väldans spring fram och tillbaka mellan oss, hihi. jag och william har även varit nere på hemköp och köpt lite mums till ikväll :) nu har jag bara två saker kvar att säga och det första är att min nya bloggdesign är uppe! fint va? för det andra så har jag inte tagit några bilder som jag kan lägga upp så det får bli lite snygga nyinkomlingar that I want nu inför våren 2012 från nelly.se! ♥

topp/ MINIMUM
chinos/ HUNKY DORY
klänning/ THE PAPER SUN
örhängen & ringar/ KUMKUM
klackar/ STEVE MADDEN

fredagen den 13:de

godmorgon läsare, idag är jag ledig eftersom jag inte har någon praktikplats för tillfället, eller inte för att jag vet om jag kommer ha någon praktik i min nya klass eller hur det blir. menmen, nu har jag nyss vaknat och ska strax gå och äta frukost med william! som ni säkert ser så ser min blogg ut som jag vet inte vad just nu eftersom jag har någon grundstilmall, men innan dagen är slut så kommer nog min nya bloggdesign vara uppe - stay tuned så hörs vi sen! pusspuss ♥

products


silvershampo från Loréal professional
♥ balsam från Matrix
♥ ett slags hårspray som sägs ljusa upp blonda hår från John Frieda
(jag kan göra ett speciellt inlägg där jag berättar mer om den om ni vill)


♥ handcreme från Emma S. (Emma Wiklunds hudvårdsserie)
♥ enzympeeling/ansiktsmask, också från Emma S.
♥ concealer som även torkar ut finnar från Clinique

hejsan gobitar, idag slutade jag tidigt för en gångs skull men ändå har jag hunnit med rätt mycket. så jag måste berätta hur dagen har sett ut hittils! så här var det, jag och veronica åkte till skolan med halv åtta-tåget, och sen skulle vi ha börjat halv nio. men vår lärare kom aldrig även fast vår mentor sa i förrgår att vi skulle ha vanliga lektioner resten av veckan.. då ringde vi få elever som var där till rektorn och frågade hur det låg till. sen kom rektorn och pratade med klassen, han sa att de kommer ske några förändringar i vår klass, eller ja. våran klass finns inte längre? men att det är så hög frånvaro och grejer i min klass (det gäller inte mig) så dom kommer splittra oss. några kommer få gå ut på heltidspraktik (på någon frisörsalong), några kommer få sluta, några kommer få börja om i ettan och några kommer få fortsätta tvåan i andra frisörtvåan. som tur är tror jag faktiskt att jag kommer få börja i andra frisörtvåan, hihi! tur det! men vi får reda på mer nästa vecka sa han. efter skolan åkte jag och veronica ner till stan för att shoppa lite! och ni kan se de småplock jag köpte högre upp i inlägget, om ni inte redan sett det ;) sen gick vi till donken för att käka lunch och sen åkte vi hem i regnet :) men aja, nu känner jag att det inlägget håller på att bli lite väl långt så puss&hej! ♥

lancome spring collection 2012


nyvaken

idag är jag ledig som sagt, eller ledig är väl kanske inte helt rätt ord. eftersom jag egentligen ska ha praktik men jag har inte hittat någon salong än. förra terminen hade vi ju praktik på onsdagar & fredagar, men dom sa i skolan igår att vi kanske ska ändra schemat så jag vet inte vilka dagar vi ska ha praktik nu? jag tyckte någon sa något om att vi ska ha skola på fredagar? aja, det kanske är bäst att veta vilka dagar vi ska ha praktik innan jag hittar en praktikplats. hehe.. förövrigt har jag nyss vaknat efter ca 12 timmars sömn, det behövdes kan jag säga efter ungefär två timmars sömn förra natten! men nu är jag utvilad iallafall, har nyss varit uppe och ätit köttbullar & spagetti till lunch. och strax ska jag gå och duscha! nu vet ni det ;) ha en fortsatt bra dag allihopa! ♥

watches


jag har kommit på att jag faktiskt skulle behöva köpa mig en riktigt fin klocka,
jag har faktiskt ingen att sätta runt handleden. kollar bara på mobilen och jag har ju en iphone 4, den är ju ganska stor och det är jobbigt att ta fram den ur fickan varje gång man behöver veta tiden liksom, vilket är ganska ofta nu när skolan har börjat igen..
jag har kollat runt på lite klockor bara för det som i probably will like for a big time! ♥

lika längder


jag vet att det ser lite hackigt ut i nacken, men det fixade jag självklart till sen! ;)

woho, nu är första skoldagen för den här terminen avklarad!
jag måste börja med att säga att jag bara sov ca två timmar inatt, så jag är väldigt trött nu som ni kanske förstår. men iallafall! jag och veronica tog 7:30-tåget imorse mot skolan, sen hade vi engelska. vi fick göra någon diagnos som jag faktiskt tror gick helt okej, med andra ord så var det inte jättesvårt ;) efter engelskan hade vi frisörlektion i salongen, vi klippte "lika längder" på våra kära dockor :) sen lunch och efter det fick vi fortsätta med våra klippningar! vi slutade klockan 14:00 ungefär och då åkte jag och veronica hem direkt. och jag hämtade mitt nya sl-kort på biblioteket :) nu sitter jag här hemma hos min pojke och tänkte bara ta de lugnt resten av kvällen, tur för mig är att jag är ledig imorgon, hihi puss på det ♥

monday

godkväll bloggen, jag känner mig ganska otaggad såhär sista dagen på jullovet, så idag har jag inte gjort något alls typ. jag vaknade ganska sent idag också, runt två. vilket gör att jag säkert kommer få jättesvårt att sova sen, men så är det ju alltid sista dagen på varje lov.. imorgon har jag skola som vanligt 8:30-14:20 ungefär, engelska i en timma och sen frisörteknik resten av dagen. men om man tänker positivt så får jag träffa världens bästa veronica och ida imorgon igen! i miss you girls ♥ puss♥

månadens bloggläsare i januari



eftersom jag aldrig har haft någon månadens blogg förut så utser jag själv denna månads bloggläsare som är en söt tjej som jag saknar väldigt mycket! nämligen alina, henne känner jag på grund av att min pappa var tillsammans med hennes mamma för några år sedan. som tack för att hon alltid är så bra får hon synas till vänster i menyn med klickbar bild tills nästa månad! besök henne nu ;) ♥

cold as ice


williams mormor och morfar har värsta trendiga duschen, man kunde sitta på en slags stol när man duschade och sen hade dom radio, massage, en spegel samt telefon i duschen! Coolt, en sån ska jag kosta på mig när jag flyttar hemifrån ;)


haha, jag säger bara ååh.. de känns som den här dagen är sjukt onödig. jag vaknade typ runt 14 sen gick jag och duschade. vilket inte var direkt skoj, eftersom jag stog i duschen och hade shampo i håret och massa lödder på kroppen! vad tror ni händer då? Jo ALLT varmvatten har tagit slut! och jag vägrar duscha i iskallt vatten, det går bara inte! det jag fick göra var att säga till williams mamma och sen dra på mig morgonrocken, ett par trosor och gympadojjor lite snabbt och gå hem till williams mormor och morfar (dom bor i huset mittemot) och skölja av hela mej i deras dusch. kallt att gå dit med så lite kläder va? hoppas ingen såg mig, haha! men nöden har ingen lag eller vad säger man? ;) alltså jag frös SÅ mycket där ett tag. hua! men nu ligger jag nerbäddad i williams säng och har nyss ätit kinamat så det är riktigt varmt och skönt faktiskt! ♥

drop-down

nu har jag fixat mig en sån där dropdown-meny under headern (som kommer bytas ut snart), jag har suttit en hyffsat lång stund och hållt på med kategorier och koder. puh.. men nu är jag äntligen klar ;)
visst blev det bra till slut?

life as we know it

det här blir nog mitt sista inlägg för idag. jag ska nämligen lägga mig i sängen och kolla på film nu med william älskling innan vi somnar :') så godnatt allesammans! ♥


spetslinne, hiss eller diss?

nu har jag och min babyboy varit mästerkockar och lagat hamburgare till middag! haha. men eftersom vi är ensamma hemma hos honom så fick det bli så enkelt ;)

Vitt/svart spetslinne från Jeane Blush, 179:- på nelly.com

det är många som har spetslinnen nu för tiden, jag funderar på att köpa ett? självklart så skulle jag ha ett tunt linne under också i samma färg som linnet. typ bh-linne.

bloglovin

nu har jag tagit bort min förra blogg från mitt konto på bloglovin.com och gjort så ni kan följa den här bloggen istället! Bra va? Klicka på länken här nedanför för att göra det ;)

Följ Emilias blogg med Bloglovin

redken all soft


Jag hade länge velat prova redkens shampoo och balsam. jag vet att det är många som gillar just dom här produkterna så jag köpte dom för att testa. jag tvättade håret som vanligt och tog i balsam, men sen när jag hade sköljt ur det och låtit mitt hår torka så blev det alldeles fettigt! fy vad besviken jag blev. Som om jag inte hade tvättat håret på.. ah, jag vet inte hur länge!

tummen ner för mig iallafall.
men jag tror att det va för "tungt" för mitt tunna, slingade hår
har ni använt dom här produkterna?

vi går mot ljusare tider? visstvisst

jag fick en hemsk tanke, på tisdag börjar skolan igen. vilket gör att jag typ får panik, jag trivdes ju jättebra med alla på salong elisabeth där jag praktiserade i höstas. men nu är det så att de verkar som om inte jag kan va kvar där i vår.. vi har ju praktik på onsdagar och fredagar och nu verkar det som att jag måste hitta en ny praktikplats! åh. ångest

såhär ser mina dagar i skolan ut för er som vill veta:
Måndag 9:10-15:45
Tisdag 8:30-14:20
Torsdag 8:30-13:00



torsdag

hello there, jag och william gick upp för en liten stund sen. jag har bara hunnit äta frukost, smörgåsrån och julmust. haha nyttigt. Men jag har inte så mycket mer att säga. ska hoppa in i duschen nu, puss! ♥

my new shoes

Sista dagen innan jullovet sprang jag in på Scorett och köpte dessa underbara..

Vinterstövlar från Canada Snow, 1499:-

2012!

Hola amigos!
Det här blir mitt första inlägg för i år! Bättre sent än aldrig va? ;)

Nej men jag håller på att fixar lite med min bloggdesign just nu, de blir nog så som jag vill ha till slut :D Tänkte berätta lite om min nyårsafton nu eftersom jag inte har gjort något speciellt sen dess, haha.. no life?

Under dagen gjorde jag typ ingenting, sen gick jag och William hem till hans mormor och morfar och åt nyårsmiddag. Det blev något slags kött och klyftpotatis, efter det blev det tråkigt eftersom min bebis åkte till Huddinge för att fira nyår med sin kompis :( Men det va rätt lugnt ändå! Jag och Moa (min killes lillasyster) gick hem till mig en stund också för att spela spel och äta glass med varma hallon och annat gott! Så det var mysigt det med :) Runt halv tolv gick vi hem till oss igen för att skåla på tolvslaget! Då gick vi ut och tittade på lite raketer och ja, sen pratade jag lite med min fulla älskling innan jag gick och la mig :) Men som tur är kom han hem innan jag hade hunnit somna, kl 7 på morgonen! Hihi, puss på er ♥